Om oss

Varför Stylee?

Vi heter Sofie och Louise och är grundarna bakom Stylee. Vi skapade Stylee för att erbjuda tjänster som vi själva behöver - och som vi tror att du också vill ha!

Att hitta plagg som matchar din personliga stil på nätet har tidigare varit alldeles för tidsödande och besvärligt och vi har saknat riktigt bra rekommendationer. Stylee ger dig nu den perfekta startpunkten för personlig styling, inspiration och shopping som du har saknat.

Vår vision är att Stylee ska vara en intelligent och hållbar plattform som vi ständigt utvecklar tillsammans med dig som använder den.

Beige circle

Så funkar Stylee

Våra tjänster bygger på helt ny och avancerad teknik, men det är din unika stil och dina val som gör att det fungerar. Vi brukar säga att Stylee ska hjälpa dig att frigöra din egen unika stil snarare än att få dig att se ut som alla andra.

Genom att använda datamodeller analyserar vår algoritm 1000-tals plagg varje dag och matchar dem mot din unika stilprofil. För dig är denna tjänst helt gratis!

Vill du vara med och utveckla Stylee?

Era önskningar och förslag kommer att vara helt avgörande för hur vi tar Stylee till nästa nivå.

“Vi tycker att alla ska ha tillgång till personlig styling - helt gratis! Vi skapade Stylee för att ingen annan har gjort det."

- Sofie & Louise, grundare av Stylee