Support

Vanliga frågor och svar
Du gör ett stiltest genom att välja vilka stilar du gillar bäst i en serie av bilder. Du får med hjälp av testet fram en stilprofil som fungerar som din personliga stylist (eller filter om du så vill) och ett personligt stilflöde med köpbara produkter utvalda för just din stil.
För oss är din personliga integritet väldigt viktig, du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här integritetspolicy
Vi har flera enskilda varumärken och online-butiker (som i sin tur representerar ett stort antal varumärken) anslutna till tjänsten, läs mer om vilka det är här våra partners
Vi är en oberoende tjänst som hjälper dig att skapa din stilprofil och få det stilflöde med köpbara produkter som vi tror passar dig allra bäst. När du köper något som du upptäckt genom vår tjänst så får vi en liten del av köpsumman från det varumärke eller den online-butik som du köpt produkten av. Du betalar alltså inget extra till oss för att du använder tjänsten, du betalar bara för de produkter som du eventuellt köper.
Du kan alltid göra om stiltestet för att se om du får ett annat resultat som passar dig bättre. Om du fortfarande inte är nöjd så är vi väldigt nyfikna på att veta mer om det och varför, så hör gärna av dig till oss via kontaktformuläret eller mailadressen nedan.
Det är en sammanslagning och renodling av vedertagna stilar som används av stylister runt om i världen. Hör gärna av dig till oss och berätta vad du tycker om dem via kontaktformuläret eller mailadressen nedan.
En StyleeTag är vårt sätt att illustrera din unika stilprofil. Den är en symbol som visar dina tre topprankade stilar. Din primära stil är din mest framträdande stil - den illustreras som en specifik form som är den största i symbolen och placerad längst bak. Din sekundära stil är din näst mest framträdande stil - den illustreras som en större cirkel i en viss färg. Din tertiära stil är din tredje mest framträdande stil - den illustreras som en mindre cirkel i en viss färg. Du kan också se hur de resterande fyra stilarna finns representerade i just din stilprofil genom att klicka på avsnittet under din StyleeTag.
Frågor som är direkt kopplade till köp (produktspecifika frågor samt frågor om beställningar, betalningar, leveranser, returer etc.) ska ställas till det varumärke eller online-butik som du köpt eller tänkt köpa produkten från.
Då blir vi så glada! Hör gärna av dig till oss via kontaktformuläret eller mailadressen nedan.
Wow, vad roligt! Hör gärna av dig till oss via kontaktformuläret eller mailadressen nedan.
Kontakta oss via kontaktformuläret eller mailadressen nedan. direkt så ska vi göra allt för att hjälpa dig.
Kontakt

Hittade du inte svaret på din fråga eller har du feedback eller ideér på hur vi kan förbättra tjänsten kan du kontaka oss på följande sätt:

Kontaktformulär